Webtekster

 

Skal dit budskab blive læst? Internettet er fyldt med tekst, men en forsvindende del af det bliver læst. Det skyldes problemer med både tekster, layout og dårlig synlighed i søgemaskinerne.
Med en solid journalistisk baggrund og grundig kendskab til internettet, kan vi levere gode webtekster, hvis du selv eller din virksomhed skal markedsføres via internettet.

 

Der er mange ting, man skal tage hensyn til, hvis en webtekst skal blive læst.

 

Der er forskel på, om en tekst læses på en skærm eller på et stykke papir. Webtekster skal ofte være kortere og sættes mere overskueligt op på siden, hvis de skal blive læst. Samtidig skal webtekster være skrevet på en særlig måde, hvis de skal have chancen for at opnå synlighed i de store søgemaskiner.

 

Alt for mange webtekster kan slet ikke læses af søgemaskinerne, fordi de er indsat i grafik eller i flash. Samtidig kan teksterne se forskellige ud fra computer til computer.

 

Vi giver dig vejledning i, hvordan teksterne skal sættes op, og vi skriver også gerne webtekster for dig. Vi giver også råd og vejledning, hvis du samtidig skal have dit budskab ud i pressen.