Hjælp til AdWords

 

Google AdWords er blandt de mest effektive annoceredskaber på nettet. Adwords sikrer dig en ekstrem fleksibel og målrettet markedsføring af dine produkter. Vi tilbyder professionel og uafhængig vejledning og hjælp til AdWords. Det gælder uanset om du selv eller din virksomhed blot ønsker grundlæggende viden til selv at køre annoncerne, eller hvis du ønsker, at vi skal køre en kampagne for dig.

 

Adwords er kort fortalt navnet på de Google annoncer, der oftest findes i højre side af skærmen, når du søger i Google. Annoncerne er ikke en del af Googles "naturlige" resultater, men bliver betalt af annoncørerne. Prisen fastlægges efter princippet om udbud og efterspørgsel, og som annoncør kommer man aldrig til at betale for mere, end man selv ønsker. Sammen med en effektiv statistik, gør det Google Adwords til en suveræn annoncestrategi på nettet.

 

Adwords er navnet på Googles sponsorerede links, der typisk ligger i højre side af Googles 'naturlige' resultater. Adwords kan være et meget effektivt annonceredskab.

 

 

Det er relativt nemt at opsætte enkelte annoncer, men med vejledning og hjælp til Adwords kan man udnytte annoncerne optimalt. Det gælder både i opsætningsfasen, hvor ordanalyser kan give overblik over, hvilke ord, det kan betale sig at byde på. Men det gælder også, hvis man ønsker at køre flere kampagner på een gang.

 

Prisen på at få eksterne leverandører til at køre dine Adwords-kampagner kan være dyr. Men måske behøver det ikke at være så indviklet? Vi leverer redskaber og hjælp til Adwords, så du lærer at køre dine egne kampagner, og dermed slipper for det fordyrende mellemled.

 

Kontakt os, hvis du blot ønsker hjælp til selv at køre Google Adwords-kampagner eller ønsker, at vi skal køre dem for dig.